NIEUWBOUW

Rommers Dakbeheer:
Ook uw specialist in platte nieuwbouw daken

Rommers Dakbeheer beschikt over veel ervaring en kennis van alle soorten nieuwbouwprojecten zowel grote als kleine projecten. Bent u een fabriekshal aan het bouwen of een aanbouw in uw achtertuin en zoekt uw een dakdekkersbedrijf die het hele dak pakket kan aanbieden dan bent u op het juiste adres. Onze kwaliteit begint dat we samen met u kijken naar de wensen en mogelijkheden daarbij geven wij u een betrouwbaar advies op maat en na overleg met u wordt alles vertaald in een offerte, met een uitvoerige omschrijving van de werkzaamheden.

 ga naar onze facebook pagina

Isolatie

Warmte stijgt omhoog en gaat verloren als daken niet of onvoldoende geïsoleerd zijn. Energiebesparing begint dus met een goed geïsoleerd dak En dat betekent lagere kosten. Niet alleen voor warm stoken in de winter, maar ook voor het koelen in de zomer. Naast het advies over dakisolatie wat wij u kunnen geven, leveren en brengen wij het ook aan.

Platte daken

Veel platte daken zijn bedekt met zwarte dakbedekkingen, maar witte daken zijn in grote opkomst een wit dak reflecteert het zonlicht en wordt minder warm. Met een wit dak kunnen de kosten voor de koeling aanzienlijk worden verlaagt. Ook zorgt het reflecterende zonlicht voor meer rendement van de zonnepanelen. Net als zijn zwarte broer is witte dakbedekking samengesteld op basis van bitumen en geschikt voor dakrenovatie.

 Bekijk onze foto's en video's op onze facebookpagina

"Uw specialist in platte daken!".