DAKONDERHOUD

Rommers Dakbeheer:
Ook uw specialist in het onderhoud van uw daken

Het onderhoud en reinigen van een dak wordt vaak onderschat.

Het onderhouden en reinigen van het dak is essentieel voor het behoud van het dak. Door middel van een jaarlijks onderhoud verlengt u de gebruiksduur van het dak aanzienlijk.

Tijdens de onderhoudswerkzaamheden bekijken wij alle kritische punten en gebreken van de dakbedekkingen en behandelen die. Tijdens het onderhoud van u dak verwijderen wij het aanwezige vuil en zorgen wij ervoor dat de hemelwaterafvoeren weer gangbaar zijn voor het water.

Tijden de onderhoudswerkzaamheden verzamelen wij allerlei informatie over het dak. Met deze informatie kunnen wij u een goed beeld geven van de staat van het dak op dat moment. Ook kunnen wij met deze informatie u een juist advies geven.

Dit voorkomt onverwachte kosten. U kunt bij ons ook terecht voor een onderhoudscontract.

Kleinschalig onderhoud en reiniging

Voor zowel een éénmalige reinigingen of een reinigingscontract kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u het kleinschalige onderhoud aanbieden dat ervoor zorgt dat het aanwezige vuil van het dak verwijderd wordt en de hemelwaterafvoeren weer toegankelijk zijn. Dit voorkomt de veel voorkomende lekkages en verstoppingen. Tijdens de onderhoudswerkzaamheden bekijken wij ook alle kritische punten en gebreken van de dakbedekking en behandelen die na overleg met u.

Grootschalig onderhoud en reiniging

Wij kunnen u ook het grootte reinigingspakket aanbieden. Daarin nemen wij ook het kleinschalige onderhoud mee. Maar met onze reinigingsapparatuur kunnen wij (mits u dak in normale staat verkeerd) het weer zo goed als nieuw krijgen. Dit kan worden toegepast op bijna alle soorten dakbedekkingen. Deze reinigings methode is vooral bedoeld voor de daken die bestaan uit witte bitumen of kunststof dakbedekkingen.

 Bekijk onze foto's en video's op onze facebookpagina

"Uw specialist in platte daken!".